ГоловнаАрхів АстрологіяПрийдешній 2019 рік Жовтої Земляної Свині приготував свої сюрпризи для всіх знаків...

Добродушний тотем Жовтої Земляної Свині принесе удачу в різних сферах життєдіяльності всіх знаків Зодіаку. Головне, її не упустити свою вдачу

Овен

Настає період заслуженої винагороди за важкий шлях, який Ви розпочали дуже давно. До кінця 2019 року в кар’єрі можна досягти неймовірних вершин. У любові невизначеність. Фінанси будуть у повному порядку.

Тілець

Прогнозується гарні взаємовідносини як а роботі, так і в сім’ї. Можливі нові проекти, які допоможуть покращити фінансовий стан.

Близнюки

Початок року необхідно присвятити роботі, що добитися справжнього успіху. З середини року Близнюкам потрібно приділити увагу і сили своїй сім’ї

Рак

Повна гармонія в ділової та особистому житті. Самотніх представників знака чекає доленосна зустріч.

Лев

Поліпшення фінансового стану дасть на повну відчути задоволення життям. Пріоритети зрушаться в сторону сім’ї та рідних людей.

Діва

Матеріальний статок буде рости. Діва знайде в собі творчі здібності, які треба розвивати. Можливе поповнення в родині.

Терези

Вірогідні кардинальні зміни в діловій сфері. Доля буде прихильною до Терезів в осінні місяці.

Скорпіон

З’явиться можливість відкрити свою справу. У другій половині року це принесе додатковий дохід. Самотні Скорпіони будуть користуватися популярністю серед протилежної статі.

Стрілець

Разом з власними вимогами зросте і можливість себе реалізувати. Буде перспектива попрацювати за кордоном. Перш, ніж приймати рішення, добре все зважте.

Козеріг

Період аналізу і переосмислення. Рік буде вдалим в діловій сфері, особливо наприкінці.

Водолій

Жовта Земляна Свиня буду благоволити до Водолія. Чи не найвдаліший рік. Незважаючи на це, очікується багато розчарувань. Але Ви відпустите минуле і зможете роздивитись майбутнє. Близькі люди повністю будуть підтримувати.

Риби

Фінансовий статок буде зростати. Існує можливість частих поїздок за кордон. В особистому житті самотні можуть знайти свою долю саме у поїздках. Сімейні Риби очікує досит спокійне життя у родині.

Ви не можете копіювати текст