ГоловнаАрхів АстрологіяГороскоп на листопад 2020 року для Стрільця рекомендує активно діяти

Астропрогноз передбачає непростий останній місяць осені. Гороскоп на листопад 2020 року для Стрільця рекомендує активно діяти, незважаючи на слова і поради оточуючих. В листопаді відбуваються важливі астрологічні події, які позначаться і на життя Стрільця. Гороскоп для Стрільця попереджає, що можливі складнощі у стосунках в сім’ї і в діловій сфері. Зате гороскоп здоров’я досить позитивний, лише в кінеці листопада треба поберегтися.

Сприятливі дні для Стрільця: 4, 5, 10, 11, 15, 16, 22, 23 і 29 листопада 2020 року.

Несприятливі дні для Стрільця: 1, 6, 7, 13, 18, 19, 25, 26 і 27 листопада 2020 року

Гороскоп на листопад 2020 року для Стрільця передбачає суперечки в сім’ї

Гороскоп на листопад 2020 року для Стрільця рекомендує активно діяти

У Стрільця в сім’ї виникне напружена ситуація. Скоріше за все, це буде через непослух дітей, яке принесе багато неприємностей. Щоб владнати всі проблеми, пов’язані з дітьми, Стрільцю доведеться витратити багато нервів і грошей. Завдяки підтримці і допомозі рідних і друзів, великих матеріальних збитків вдасться уникнути. Близькі люди нададуть і моральну підтримку, і дадуть корисні поради, як впоратися з ситуацією.

Закохані Стрільці будуть засмучуватися через сварки, які виникатимуть по незначущим приводам. Але цих сварок багато, що навіть 18 листопада Стрілець може розстатися з коханою людиною.

Самотнім Стрільцям не варто розраховувати на романтичні стосунки. Практично весь листопад вони будуть позбавлені уваги протилежної статі. Але не варто сумувати – цей час можна присвятити собі. А вже наприкінці осені, після 29 листопада, є шанс розпочати стосунки з цікавою людиною. Порада астрологів: не треба чекати, що людина, яка Вам сподобалася, буде домагатися Вашої уваги. В даній ситуації, варто проявити ініціативу і зробити перший крок.

Гороскоп на листопад 2020 року для Стрільця: фінанси і кар’єра

Гороскоп на листопад 2020 року для Стрільця рекомендує активно діяти

 

Не підопічних Юпітера в листопаді очікують проблеми і т труднощі. Якщо раніше Стрілець міг самостійно справлятися, то  в останній осінній місяць доведеться просити допомоги. Рідні люди і друзі нададуть підтримку.

В другу декаду листопада може виникнути конфлікт через фінансові питання. Якщо Стрілець не буде панікувати і продовжуватиме сумлінно працювати, збираючи інформацію, то скоро все владнається.

Через нервування може виникнути стресовий стан, що погіршить працездатність Стрільця. Щоб допомогти собі і встигати робити необхідне, можна скористатися простими порадами. Треба складати план робіт і виконувати тільки саме нагальне. Не перевантажувати себе на роботі, не треба брати роботу додому. Необхідно достатньо відпочивати, щоб організм встигав відновитися. Але не можна впадати у лінощі, категорично заборонена бездіяльність.

Наприкінці осені Стрілець, скоріше за все, не буде відчувати фінансових проблем, завдяки  боргу, який йому повернуть.

Гороскоп на листопад 2020 року для Стрільця: здоров’я і самопочуття

Перші дві декада листопада у Стрільця буде гарне самопочуття, завдяки гарній фізичній формі. Проте, не варто перевантажувати організм надмірною роботою і фізичними вправами.

Наприкінці листопада нервова систем буде дещо під тиском. Щоб навести лад в голові, добре гуляти на свіжому повітрі, вдягнувшись відповідно до погоди. Також корисно пити трав’яні чаї, влаштовувати собі сеанси аромотерапії. Головне – намагатися не надто сильно реагувати на події. Тим більше. Що скоро все владнається.

Ви не можете копіювати текст