ГоловнаАрхів АстрологіяГороскоп для Овна на серпень 2020 року розповість про загальні тенденції та...

Гороскоп, який складається для знаку Зодіаку, висвітлює загальні тенденції для представників цього знаку. Щоб астропрогноз мав більшу достовірність, потрібно задавати чіткі параметри по даті і місцю народження. Проте, Гороскоп для Овна на серпень 2020 року розповість про те, на що, з великою ймовірністю, можуть очікувати представники  цього знаку  в особистому житті, на роботі і у сфері здоров’я.

Сприятливі дні для Овна: 1, 2, 9, 10, 17, 18, 25 і 26 серпня

Несприятливі дні для Овна: 4, 5, 6, 13, 14, 21, 22, 23, 29 і 30.

Гороскоп для Овна на серпень 2020 року: загальні тенденції місяця

Астрологи вважають, що представники Овна можуть надто переоцінять своє значущість і в результаті можуть залишитись ні з чим. Гороскоп для Овна рекомендує у серпні сприймати цей час, як пізнавальну і цікаву гру. Мати зиск із обставин, що склалися, можуть ті представники Овна, хто буде чесним. Ті, хто відкинуть пиху і лицемірство. Удача буде супроводжувати сильних і рішучих, хто цінує себе, але ставиться самокритичний.

Гороскоп на серпень для Овна рекомендує цінувати вірних друзів і однодумців. Існує висока ймовірність того, що наприкінці літа Овен познайомиться з цікавими людьми, які допоможуть в реалізації давнього задуму.

Порада гороскопу для Овна: до кінця серпня потрібно виконати всі дані обіцянки. Для вирішення завдань слід використовувати творчий підхід і тоді все вийде.

Гороскоп для Овна на серпень 2020 року розповість, що принесуть зорі в особисте життя і  сім’ю

Вже в перший день місяця – 1 серпня, зорі допоможуть Овну прийняти важливе рішення в особистій сфері.

Після 7 липня настрій в Овна суттєво поліпшиться, з’явиться віра в себе і свої сили. Самотні представники Овна відчують інтерес з боку протилежної статі. Що збільшує шанси знайти свою другу половинку.

Сімейні представники Овна, під впливом планет і зірок, відчують більше гармонії, розуміння і ніжності у парі. Якщо у союзі наставала криза, то з’явиться шанс її подолати, не доводячи до конфлікту. В середині серпня гороскоп для Овна рекомендує більше уваги приділити сімейним справам. Якщо в родині були непорозуміння, друга декада серпня – сприятливий час, щоб їх подолати. Застереження астрологів: не слід планувати важливі розмови з рідними або примирення на 13 серпня, тому що існує ризик лише загострити конфліктну ситуацію.

Остання декада серпня принесе Овну відчуття дежавю. Тобто буде ситуація, яка дуже схожа з чимось, що вже відбувалося у житті Овна. Тільки в минулий раз все пішло не так. Тому астрологи радять проаналізувати допущені помилки, щоб на цей раз вчинити правильно.

Гороскоп для Овна на серпень 2020 року розповість щодо здоров’я

В останній місяць літа Овен буде у гарному настрої і бадьорий. Фізичний стан буде чудовий, але все ж таки не слід забувати про відпочинок і розслаблення. Астрологи вважають, що немає потреба виснажувати себе надмірними фізичними навантаженнями. Достатньо робити щоденну зарядку і прогулюватися пішки.

В кінці літа гороскоп на серпень для Овна радить більше вживати продуктів з вмістом вітаміну С. А приємні емоції можна отримувати, включивши у меню смачні сезонні продукти. Особливо корисно в серпні вживати цитрусові і горіхи.

Гороскоп для Овна на серпень 2020 року дає прогноз для роботи і фінансів

В серпні Овен повинен навчитися планувати свій час і справи. Інакше можна весь час запізнюватися на важливі зустрічі чи наради, що негативно позначиться на відношенні керівництва і колег.

У перші дві декади серпня  фінансова сфера може ввійти у період турбулентності, через надмірні витрати Овна. Тому астрологи рекомендують чітко планувати бюджет на серпень і не витрачати гроші на різні витребеньки. В іншому випадку можна залишитися на мілині, а то й з боргами. Наприкінці серпня фінансова ситуація покращиться і Овен може дозволити собі зробити вартісні покупки.

Стосовно роботи, гороскоп на серпень попереджає Овна – керівництво слідкує за роботою. Тому важливо ретельно виконувати свої робочі обов’язки, не зривати терміни по проектах і не запізнюватися на роботу. Наприкінці літа Овен може розраховувати лише на себе, тому що колеги будуть налаштовані не дуже доброзичливо. Представникам Овна, щоб уникнути конфліктів на роботі, доведеться проявляти дипломатичність, гнучкість і вміння знаходити компроміси.

Ви не можете копіювати текст