ГоловнаАстрологіяГороскоп Діви вересень 2024: астрологічні події, афірмація вересня

Гороскоп Діви вересень 2024: астрологічні події, афірмація вересня

Початок осені багатий на астрологічні події, коли циркулюючі енергії, затемнення, транзити планет, робить вересень місяцем з великими перетвореннями. Гороскоп для Діви на вересень 2024 вказує, що саме впливає на знак зодіаку Діва. Передбачення Анжели Перл в тезах, підкаже, на що звертати увагу

Гороскоп Діви вересень 2024: важливі події вересня

У вересні багато представників Діви відзначають свій день народження. Не забудьте відсвяткувати, адже це ваш особистий Новий рік, коли закладається підґрунтя на наступні 12 місяців.

Нарешті всі затримки, які Діви зазнали минулого місяця, починають розчинятися, коли планета їх планета покровитель Меркурій, який з 28 серпня розвернувся в прямий напрямок руху.

Гороскоп на вересень рекомендує Діві реалізувати будь-які уроки, приносить вам Молодик 3 вересня. Це є однією з найкращих можливостей за весь рік, щоб підготуватися та сформулювати свої наміри.

Починаючи з 8 вересня, Діва відчуватиме ясність розуму, необхідну для продовження всього, що вона почала. Раптово всі затримки, які Діви зазнали в попередньому місяці, починають ставати на свої місця, допомагаючи Дівам усвідомити, наскільки ці затримки були необхідні, щоб удосконалити їх стратегію.

Активізація Сатурна, якого часто називають вчителем чи наставником, спрямовує зусилля представників Діви у правильному напрямку. З боку Дів буде потрібна важка робота для матеріалізації їх цілей, коли дуже важливо думати про довгострокову перспективу.

Гороскоп для Діви на вересень 2024 дає афірмацію місяця

Астрологи вважають, що напевне Діва добре запам’ятає цей вересень, оскільки він ініціює в них процес трансформації, який триватиме близько двох років. Кар’єра та стосунки Діви переплітаються цього місяця, швидше за все, досягнувши кульмінації в новому діловому партнерстві в період затемнення 18 вересня. Великі гроші можуть бути частиною цієї угоди, оскільки Венера та щасливий Юпітер висвітлюють сектор успіху вашої карти.

Як транзити впливаю на знак зодіаку Діва

Вересень підкреслює креативність та самовираження Діви. Транзит Плутона спонукає цей знак зодіаку змінити свій підхід до хобі та романтики. Слід бути обережним з фінансовими рішеннями під час квадрату Марса й Нептуна. І відкрийте себе для радості та розширення у своєму соціальному житті та особистих цілях під час тріну Венери-Юпітера.

Афірмація для Діви: Я перероджуюсь у своїй найсильнішій версії

Важливі поради для Діви 

потрібно слідкувати за своїми фінансами у період з 30 серпня по 4 вересня, оскільки витрати на дорогі покупки можуть обернутися проти Діви;

14 вересня може принести позитивні новини у кар’єрі.

Тези гороскопа Анжели Перл на вересень 2024 для Діви

В цій публікації ми тезово викладаємо основні фактори, на які звертає увагу Дів популярний астролог Анжела Перл

  • 2 вересня Плутон заходить в 5 Дім й буде там до 20 листопада. Це зачепить такі сфери: діти, творчість, радість, закоханість; з’являється бажання щось міняти; нове хобі для душі,  подорожі, поїздка куди ви хотіли, зміни в романтичному житті як в позитивну сторону, так і навпаки. У багатьох Дів стосунки переходять на новий рівень.
  • 3 вересня Молодий Місяць настає у вашому знаку, Діви
  • 5 вересня 2024 року й до 19 квітня 2025 року Марс перебуває в 11 Домі гороскопу (буде перерва листопад, грудень) показує куди ми докладаємо зусиль, стосунки з соціумом, друзями. Фокус уваги Діви може бути на організації свята, на команду, колектив, прибуток.
  • 10 вересня Меркурій заходить знову ж таки у ваш знак зодіаку, Діви. Це спонукатиме обмірковувати, аналізувати, спілкуватися, генерувати нові ідеї.
  • 18 вересня Місячне затемнення біля планети Нептуна в 7 Домі гороскопу Діви. Це зачепить такі теми: інші люди, зустрічі. В коханні Анжела Перл рекомендує Діві знімати рожеві окуляри, щоб побачити людину в іншому світлі. Діва на Повню 18 вересня може дізнатися про таємницю, велику закоханість. Може завершитися креативний проєкт, Діва покаже себе перед іншими людьми
  • 23 вересня Сонце заходить у 2 Дім гороскопа Діви – це фінанси, ухвалення рішення щось продати.
  • 24 вересня Венера переходить в 3 Дім спілкування, знайомств, комунікацій. Можливі поїздки, в Діви може бути бажання брати уроки чогось. Венера принесе зміцнення відносин, приємні зустрічі та контакти. Астролог не виключає покупку автомобіля.

Сатурн, планета реалістичності, дисципліни, вказує Діві на серйозні стосунки там, де відбувається затемнення.

Гороскоп на вересень 2024

Овен

Телець

Близнюки

Рак

Лев

Терези

Скорпіон

Стрілець

Козеріг

Водолій

Риби

 

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст