ГоловнаАстрологіяЛев, народжений 4 серпня: астрологічна характеристика, кохання, здоров’я

Лев, народжений 4 серпня: астрологічна характеристика, кохання, здоров’я

4 серпня день народження знаку зодіаку Лев. Гороскоп по даті народження дає астрологічну характеристику Лева, народженого цього дня, розповідає про кохання, кар’єру та здоров’я, називає щасливі дні та числа та яка доля чекає на людей, у кого день народження 4 серпня

Астрологічна характеристика знаку зодіаку Лев, у кого день народження 4 серпня

Ця характеристика дає розуміння які сили впливають на людей, народжених цього дня. Пояснення астрологів, тарологів, нумерологів

Знаки та символи

Сонячний знак: Лев

Правляча планета: Сонце, особистість. Планета управитель Лева Сонце символізує безмежний потенціал і рішучість досягти успіху

Символ: Лев

Планета дати народження: Уран, провидець

Карта Таро

  • Старший Аркан: Імператор (влада). Ця карта символізує потужний чоловічий вплив, який може допомогти вам приймати правильні рішення у житті.
  • Молодший Аркан: Шістка Жезлів та Лицар Жезлів

Щасливі числа: 3, 4

  • число 3 означає свободу, дотепність, інтелект, експресію та живу особистість;
  • число 4 вказує на відповідальну людину, яка організована, стабільна, лояльна і заслуговує на довіру.

Щасливі дні: неділя, особливо якщо вона припадає на 3 та 4 число місяця. Неділя – це день Сонця, що символізує незалежність, амбіції, нещадність та натхнення.

Щасливі кольори: білий, жовтий

  • білий колір символізує світ, заспокоєння, мудрість, невинність та нові починання;
  • жовтий: – це сонячний колір, що символізує яскравість, рівновагу, щирість та радість.

Камінь народження: рубін, який є символом краси, інтелекту та сексуальності, а також посилює вашу здатність концентруватися.

Лев, народжений 4 серпня: особливості характеру

Представники Лева, у кого день народження 4 серпня – бунтівні волелюбні люди, які безперечно воліють йти менш уторованим шляхом. Вони не хочуть крокувати з юрбою, навіть якщо немає нічого поганого в тому шляху, який, здається, обирають усі інші.

Велика неприязнь до обмежень у будь-якому вигляді, у поєднанні з ненавистю до самовдоволення та бездумним прийняттям статус-кво, часто змушує Лева, народженого цього дня, поводитися, думати, діяти чи одягатися дещо збочено, чи відстоювати нетрадиційні думки.

Чому ці представники Лева можуть не приймати допомогу?

Ці люди розумні, співчутливі і мають сильну волю, і їхній опір будь-яким обмеженням наділяє їх радикальним і новаторським потенціалом. Коли вони спрямовують свою енергію в позитивне русло, вони здатні просвічувати та надихати інших, але іншим слід бути дуже обережними, щоб не заперечувати їхню потребу в незалежності, тому що незалежне мислення має для них першорядне значення.

Ці Леви настільки не люблять підкорятися авторитету чи вказівкам інших, що з раннього віку можуть відкидати всі намагання з добрими намірами  допомогти їм, побоюючись, що за зовнішньою оболонкою людей ховається якийсь зловісний мотив.  Доведене до крайності, це може зробити їх незалежними, але також неймовірно самотніми фігурами.

Роки змін: для Лева, народженого 4 серпня, роками змін та найбільшого впливу є 19, 33, 47 та 61 рік.

Гороскоп по даті народження 4 серпня для Лева: що робить його сильнішим, що ослаблює? Який життєвий урок треба вивчити

У знаку зодіаку Лев, народженого цього дня, є риси, які допомагають йому бути сильнішим, щоб жити так, як він вважає за потрібне. Зазвичай ці люди товариські, дипломатичні та привабливі. Вони віддані, надійні та заслуговують на довіру, вміють зберігати секрети стільки, скільки необхідно. Ці Леви чесні і відверті і вважають за краще не вдаватися до подробиць, а просто викладати факти.

Але є ті сторони характеру, які дуже ускладнюють життя для Лева, у кого день народження 4 серпня. Багато народжених цього дня неспокійні, злі та претензійні. Іноді вони бувають жорстокими людьми, які можуть вибухнути через гнів і розчарування. Ще одна слабкість цих Левів у тому, що вони негнучкі і, схоже, не докладають жодних зусиль, щоби пристосуватися до змін.

Що любить цей Лев: проводити час за будь-яким заняттям, яке передбачає змагання та дає можливість показати, наскільки він вправний у всьому.

Ненавидить: бути обманутим близькою людиною.

Урок, який повинен засвоїти Лев, народжений 4 серпня: припинити нав’язувати всім свої ідеї та рішення. Тоді ці Леви можуть бути дуже вражені тим, які дивовижні люди оточують їх, якщо звернуть на них увагу.

Життєвий виклик: прийняття авторитету.

Лев, народжений 4 серпня: кохання та відносини з друзями та близькими

Гороскоп по даті народження для Лева, у кого день народження 4 серпня зазначає,  що ці люди пристрасні та чуттєві партнери. Вони авантюрні коханці, які вважають, що життя має бути прожите на повну. Вони наполегливі та яскраві, тому у них зазвичай немає нестачі у шанувальниках.

Представники Лева, народжені четвертого серпня, які є визначенням вільного духу, який не хоче стримуватися, можуть шалено закохатися в людину, яка так само складна і авантюрна, як і вони самі.

Якщо хтось здатний привернути та утримувати їх увагу протягом тривалого часу, то дізнається, що ці Леви можуть бути романтичними та надійними партнерами.

Знак зодіаку Лев, народжений цього дня, який всією душею прагне свободи, стосовно свого партнера часто буває владними та ревнивим.

Стосунки з близькими та друзями

Люди, у кого день народження 4 серпня, часто мають стосунки свого роду «любов і ненависть». Так відбувається через характер цього Лева, який всіляко опирається будь-якій підтримці з боку друзів, при цьому всією душею жадає її. Попри їх невгамовність та потребу у свободі, партнерські відносини дуже важливі для них, і їх тягне до людей, з якими вони можуть розділити якусь інтелектуальну діяльність.

Здоров’я та спосіб життя Лева, у кого день народження 4 серпня

Дуже часто Леви, народжені цього дня, приховують свої почуття, намагаючись здаватися сильними. Але накопичення емоцій в собі, може ізолювати їх від інших, що провокує страждання та нещастя.

Для фізичного та емоційного здоров’я цих представників Лева важливо, щоб вони навчилися відкриватися та ділитися своїми почуттями; якщо вони продовжуватимуть стримувати їх, це може негативно вплинути на їхнє здоров’я. Не менш важливо, щоб цей Лев прислухався до порад своїх лікарів, розуміючи, що іноді йому не вдасться одужати самостійно.

Швидше за все Леви, народжені цього дня, будуть дуже мало цікавитись дієтою та фізичними вправами. Але розуміння зв’язку між тим, що вони їдять, рівнем своєї активності та своїм здоров’ям допоможе їм внести позитивні зміни у спосіб життя.

Гороскоп по даті народження 4 серпня для Лева: кар’єра та робота

Як правило, люди, народжені четвертого серпня, схильні для художньої, спортивної чи освітньої кар’єри. В цих сферах діяльності їх таланти можуть бути використані для натхнення та керівництва іншими.

Незалежні люди цього дня народження воліють віддавати накази, а не виконувати їх, тому для них найкраще підходить робота на керівних посадах чи робота на себе. Якщо вони в колективі, для продуктивної роботи цим Левам потрібна свобода працювати по-своєму. Вони також хороші оцінювачі та можуть бути залучені до сфери нерухомості, банківської справи та фондового ринку. Їх гуманітарні інстинкти можуть залучити їх до професій цілителя або соціальної та громадської роботи.

Доля Лева, народженого 4 серпня

Життєвий шлях людей, народжених цього дня, полягає в тому, щоб навчитися бути незалежними у групі. Як тільки вони навчаться знаходити баланс між своєю потребою у свободі та потребою у підтримці, їхня доля — використовувати свої таланти, щоб надихати та просвічувати інших.

Порада астрологів

Чим більше ви вдячні за те, що у вас вже є, тим більше удачі ви зможете залучати. Це відбувається тому, що Всесвіт відповідає на вашу подяку та вдячність за те, що у вас уже є, даруючи ще більше.

Лев гороскоп за датою народження

23 липня

24 липня

25 липня

26 липня

27 липня

28 липня

29 липня

30 липня

31 липня

1 серпня

2 серпня

3 серпня

22 серпня

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст