ГоловнаЕзотерика і магіяКошмарний сон, що сниться багатьом і може повторюватися

Кошмарний сон, що сниться багатьом і може повторюватися

Психологи, психотерапевти пояснюють причини тривожних снів. Тлумачення кошмарів надають й езотерики. Часто пояснення причини, чому сняться кошмарні сни в них збігаються. Чому ж багатьом сниться схожий кошмарний сон? Чому такий кошмар може повторюватися?

Найпоширеніші кошмарні сни, що сняться багатьом, який кошмарний сон вас найбільше турбує?

Щоб знайти причину, чому кошмарний сон не покидає вас, варто ознайомитися з поясненнями. Знаючи причину, буде легше її усунути. Зважаючи на те, що такі тривожні сни бувають у багатьох людей, можна зробити припущення, що їх турбують дуже схожі проблеми в реальному житті.

Які найпоширеніші нічні кошмари? Тривожний сон про лабіринт, кошмарний сон, що ви тонете, сни про катастрофи

Яка може бути причина цих снів?

Коли людина уві сні тоне чи падає

Причиною таких тривожних снів ймовірніше за все являються проблеми у реальному житті, які ще не вирішені. Саме те, що ці негаразди ще не полишили вас, не дає розслабитися і позбутися таких снів. Фахівці вважають, що у разі розв’язання цих проблем, такі тривожні сни зійдуть нанівець. Такі сни також можуть вказувати на втому чи розчарування.

Кошмар про пастку чи/та лабіринт

Такі кошмари можуть переслідувати людей, які в реальності роблять щось проти своєї волі, щось, що їм дуже не подобається. Як відчуття пастки в житті, так і пастка уві сні дуже схожі за відчуття безвиході.

Такі сни потужне попередження, яке не можна ігнорувати. Сон про пастку або перебування в лабіринті попереджає, що в людини накопичилися внутрішні проблеми, які неодмінно треба вирішити, поки не стало надто запізно.

Сни про катастрофи

Інтенсивний розвиток сучасного світу приніс чимало тривог. Що вартує такі різкі зміни погоди? Часто з’являється така спека, що не характерна для певного регіону. Кінематограф, книги часто описують різні техногенні катастрофи й природні катаклізми. Це може бути причиною, що вам сняться такі сни, якщо ви надто багато споживаєте такої інформації. Езотерики вважать, що коли вам наснився сон про катастрофи, які спровокувала людина, її діяльність, це може вказувати на те, що у реальному житті найближчим часом може статися якась біда. Тому варто уважно стежити за всім, що відбувається навколо вас.

Кошмарний сон, що сниться багатьом – про смерть, напади, втрату, яке пояснення причини виникнення таких кошмарів?

Інколи тривожний сон сниться під впливом зовнішніх чинників, а іноді – через внутрішній неспокій, погане самопочуття, невпевненість у собі. Щоб позбутися кошмарів слід спробувати визначити причину їх появи саме у вас, проаналізувавши, що могла вплинути на те, що вам наснився кошмар.

Пояснення сну про травму чи смерть

Від таких жахів людина часто прокидається в холодному поту. Адже перша реакцію на травму чи свою смерть уві сні – це страх. Але не завжди це погано! Фахівці вважають, що смерть уві сні вказує на зміни, які відбуваються з людиною. А які ці зміни будуть – на добре чи навпаки, на погане, покаже час.

Кошмарний сон про напад, або ви намагаєтеся тікати уві сні

Такі сни можуть бути відображенням внутрішнього стану або страху людини перед життєвими проблемами. Такі кошмарні сни переслідують багатьох людей і можуть часто повторюватися. Нападники можуть снитися різні, тікати людина може намагатися різним чином – все це уві сні. Але такий сон вказує на те, що людина боїться проблем, намагається їх уникнути та пустити на самоплив. От такий кошмарний сон попереджає, що ситуація сама себе не виправить. Треба набратися мужності й почати щось вирішувати.

Тривожні сни про зламаний телефон або ніхто не бере слухавку

Частіше за все такі сняться тим, у кого була втрата близької людини, наприклад, ви припинили з кимось спілкуватися і через це дуже сумуєте.

Кошмарний сон, який свідчить, що ви щось приховуєте

Такі сни, які являються кошмаром для багатьох та й сняться багатьом – це ознака того, що людина намагається приховати інформацію про себе. В таких снах людина опиняється голою на людях. Такий кошмар приносить відчуття сорому та беззахисності.

Тлумачення ще деяких тривожних снів та кошмарів

Cтатті пов'язані за темами

Ви не можете копіювати текст