Дієтологи і психологи радять правильно харчуватися і розповідають про основні правила схуднення. Нумерологи теж вважають, що можуть допомогти жінкам у цій одвічній боротьбі із зайвою вагою. Нумерологи можуть підказати, які продукти можна вживати, а від яких саме Вам потрібно відмовитися чи зменшити їх кількість у своєму раціоні.

Щоб з’ясувати поради нумерологів, потрібно підрахувати число життєвого шляху. Для різних сфер життя, нумерологи дають свої визначення чисел.

Для визначення свого числа, потрібно підсумувати дату народження, щоб в кінці отримати просте число. Наприклад, дата народження 5 травня 1975 року. Складаємо усі числа 5+5+1+9+7+5=32=3+2=5. Отже, Ваше число 5.

Число 1. Сонце

Число Сонця означає, що Вам підходять продукти, які позбавляють людину від таких рис характеру: гордині, марнославства і егоцентризму. Щоб зарядитися сонячною енергією, Вам потрібно включити в раціон харчування: лимони, апельсини, фініки, мандарини, імбир, ячмінь, чебер, мед, родзинки, гвоздику, мускатний горіх, щавель, лаванду, лавровий лист.

Особливо стежте за своїм харчуванням в січні, жовтні і грудні.

Число 2. Місяць

Люди з числом 2 повинні вживати продукти, які допоможуть їм у духовному та фізичному розвитку. До таких продуктів відносять: диню, насіння льону, цикорій, зелений салат, капусту, ріпу, огірки, оливкову олію.

Особливо стежте за своїм харчуванням в січні, лютому і липні.

Число 3. Марс

Людям Марсу підходящими для більш легкого схуднення будуть овочі та фрукти з червоним кольором. Включайте о свій раціон продукти: шавлію (шалфей – рос), персики, вишню, черешню, полуницю, яблука, аґрус, гранати, ананас, виноград, калину, горобину, інжир, спаржу, буряк, оливки, ревінь, м’яту, мускатний горіх, мигдаль, волоські горіхи.

Особливо стежте за своїм харчуванням у лютому, червні, вересні і грудні.

Число 4. Меркурій

Люди, яким випало число 4, одні з небагатьох, хто може собі дозволити перекуси на бігу, але Меркурій радить облишити цю звичку. Вашими постійними супутниками, які допоможуть схуднути будуть такі продукти: горіхи, морква, пастернак, морська капуста, петрушка, кріп, кінза, м’ята, тархун, купина, шавлія, шпинат.

Особливо стежте за своїм харчуванням в січні, лютому, серпні та вересні.

Число 5. Юпітер

Вам категорично протипоказані перекуси, вони тільки ускладнюють процес схуднення. Вам потрібна поживна і різноманітна їжа. Включіть у свій раціон: ожину, чорну смородину, чорницю, малину, вишню, барбарис, волоські горіхи, петрушку, кмин, гриби, моркву, морську капусту, пастернак, овес, баклажани, буряк – вони підтримають Ваш тонус.

Особливо стежте за своїм харчуванням в червні, вересні та грудні.

Число 6. Венера

Число Венера вказує на те, що для схуднення, Вам не можна переїдати. Ваш раціон повинні складати продукти: шпинат, пастернак, всі види бобів, м’ята, диня, яблука, гранати, інжир, абрикоси, персики, мигдаль, волоські горіхи, листя троянди, какао.

Особливо стежте за своїм харчуванням в травні, жовтні та листопаді.

Число 7. Сатурна

Людям Сатурна потрібно віддавати перевагу продуктам рослинного походження. Це можуть бути: цикорій, зелений салат, капуста, насіння льону, огірки, гриби, щавель, авокадо, виноград, яблука, ананаси, грейпфрути, соки всіх фруктів.

Особливо стежте за своїм харчуванням в січні, лютому, липні і серпні.

Число 8. Уран

Головні продукти для схуднення будуть: зелені яблука, банани, агрус, черешня, вишня, полуниця, чорна смородина, персики, груші, виноград, морква, шавлія, селера, шпинат, риба. Ваші найкращі харчові друзі – хурма і корольок. Важливо вміти їх правильно вибирати, щоб вони добре смакували.

Особливо стежте за своїм харчуванням в січні, лютому, липні і серпні.

Число 9. Нептун

Зрозуміло, що людям, яким випало число 9, для кращого схуднення потрібно віддати перевагу морепродуктам. Також Вам потрібно вживати: часник, цибулю, хрін, імбир, гірчицю, перець, полин, соки будь-яких фруктів.

Особливо стежте за харчуванням в квітні, травні, жовтні, листопаді.

Ми знаємо безліч дієт і всі вони мають право на існування. Але головне – все робити в міру. Найкраща дієта – щодня стежити за якістю вживаних продуктів, складати відповідно раціон і дотримуватися режиму прийому їжі.