ГоловнаАстрологіяЯкі знаки Зодіаку вважаються самими нещасливими

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які вважаються самими нещасливими. Представники цих знаків мають дуже чутливу натуру, що їм важко жити у складному і, часто недоброзичливому, світі. Фахівці вважають, що таке світовідчуття цих трьох знаків Зодіаку зумовлене розташуванням планет і зірок їх гороскопу.

Риби

Перше місце займають представники знаки Риб, які у більшості своїй вважають себе самими нещасливими. Звичайно, це стосується не всіх Риб, а є і виключення. Знак Риби вважається інтровертами, людьми, які глибоко занурені у свій внутрішній світ. Люди цього знаку часто відчувають невпевненість у собі, тому для них важливо мати поряд друга, кохану людину, які будуть захоплюватися ними, підтримувати і направляти у потрібний напрямок.

Риби – це творчі особистості, вони не вміють мислити побутовими поняттями. Тому у них часто виникають конфлікти з близькими. Саме це нерозуміння і невміння співіснувати у реальному світі призводить до самотності деяких Риб.

Рак

Представники цього знаку дуже чутливі і емоційні, що часто стає причиною психологічних проблем, породжує комплекси і внутрішні сумніви, зневіру у собі. Тільки цей знак Зодіаку може так довго сумніватися у собі, своїх рішеннях. Рак дуже схильні до пошуку компромісів, і  водночас – дуже горді люди. Таке поєднання заважає їм впливати на інших для свого блага.

У сімейному житті Рака можуть бути нещасні, якщо намагаються бути головою родини, а зустрічають опір від вольового партнера.

Діва

Знак Діви вважається нервозним і схильним до драматизму знаком. Вони не вміють розслаблятися і відволікатися від непотрібної метушні. Діви дуже вибагливі до себе, часто вони беруть на себе непосильну ношу і відповідальність, що пригнічує їх. Як би не досить насторожений характер, Діви могли б розділити цей тягар з рідними. На жаль, Діви часто роблять з себе мучеників, обираючи роль жертви.

Діви – це символ наполегливості, справедливості. Усього в житті вони добиваються самі, хоча щастя і добробут даються їм важкою працею.

Астрологи вважають, що гороскоп – це ще не остаточне рішення, а підказка для виправлення ситуації, якщо вона не влаштовує. Представникам цих знаків Зодіаку потрібно працювати над собою, своїм характером і тоді вони можуть стати такими ж щасливими, як і три знаки Зодіаку.

Ви не можете копіювати текст