Напій з буряку і деякими іншими смачними інгредієнтами – це цілюща виворотка для здоров’я печінки. Народний рецепт цього напою допоможе позбутися таких симптомів, які бувають, коли печінка не здорова: гіркоти у роті, відчуття тяжкості в боці, легкої нудоти після їжі.

Народний рецепт напою з буряку для здоров’я печінки: інгредієнти

Народний рецепт напою з буряку для здоров’я печінки
Корисний напій для здоров’я печінки потребує простих інгредієнтів
  • морква – 3 шт.;
  • яблука – 2 шт.;
  • буряк – 1 шт.;
  • лимон – 1/2 шт.;
  • імбир – невеликий шматочок з ніготь;
  • вода (кип’ячена або інша питна) – 2 склянки;
  • листочок зеленого салату або шпинату – 2 шт.

Народний рецепт напою з буряку для здоров’я печінки: приготування

Народний рецепт напою з буряку для здоров’я печінки
Покроквий рецепт приготування напою
  1. Всі овочі помити і почистити, потім порізати на шматочки.
  2. Подрібнити все у блендері.
  3. До отриманої концентрованої овочевої маси додати 2 склянки води в перемішати.
  4. Наш овочевий напій для здоров’я печінки готовий.
  5. Зберігати у холодильнику, вживати у прохолодному вигляді 1 склянку в день.

Народний рецепт овочевого напою для здоров’я печінки

Сирий буряк містить багато клітковини, корисної для кишківника.

Морква, багата флавоноїдами і вітаміном А, живить печінку.

Пектин, що міститься в яблуках, допомагає виводити токсини.

Імбир і лимон сприяють відмінній роботі шлунково-кишкового тракту, позбавляють від здуття живота і покращують обмін речовин.

Зелене листя салату забезпечують хороший кровообіг і зміцнюють імунітет.

Запрошуємо до обговорення!