Всі ми любимо класичну лазанью. Проте приготування цієї страви потребує часу, якого не завжди вистачає. Тому простий рецепт приготування, допоможе отримати смачну страву для всієї сім’ї швидко і без великих зусиль.

Лазанья, простий рецепт приготування: інгредієнти

  • тонкий лаваш — упаковка;
  • фарш — 500 грамів;
  • цибуля — 2 штуки;
  • гриби — 500 грамів;
  • твердий сир — за смаком;
  • борошно — 1 столова ложка;
  • молоко — 1 склянка.

Лазанья, простий рецепт приготування: покрокова інструкція

  1. Гриби підсмажити з цибулею, потім обсмажити фарш, поперчити і посолити.
  2. Викладати в змащену маслом форму шарами: лаваш, фарш, лаваш, гриби, лаваш і так далі.
  3. Зробити молочний соус: столову ложку борошна розмішати в молоці, посолити, дати закипіти, дозволити загуснути.
  4. Залити лазанью соусом, посипати сиром, випікати 30-40 хвилин при температурі 180 градусів, до появи рум’яної скоринки.

Смачного!