Салат Олів’є з баранини за новим оригінальним рецептом стане цікавинкою для Ваших гостей під час святкування Нового року 2019. Його осовні ігредієнти баранина та гранат, додадуть східних мотивів і тепла в зимову новорічну ніч.

Оригінальний рецепт Олів’є складається з таких інгредієнтів

Баранина
Морква
Зіра
Зелений горошок
Солоні огірки
Перець «Цицак»
Червона цибуля
Оцет
Червоний базилік
Укроп
Майонез
Гранат

Оригінальний рецепт Олів’є дозволить легко приготувати смачний новорічний сюрприз

Відварюємо баранину. Можна взяти баранячу лопатку, видалити всі жирні частинки, поставити на вогонь, довести до кипіння и варити 20 хвилин як звичайне м’ясо. Відставляємо баранину охолоджуватись.
В цей час нарізаємо кубиками моркву та припускаємо на пательні (щоб була напівсира). Приправу зіра (пів чайної ложки) треба мілко порубати ножем і додати її до моркви, знятої з вогню. Це дасть змогу нагрітись приправі і додати східного аромату вашій незвичайній страві.
Дрібно ріжемо червону цибулю і маринуємо її. Маринад: трішки оцту та 2 ложки бульйону з баранини.
Червоний базилік та укроп подрібнити.
Почистити гранат та виокремити його зернятка.
Тепер переходимо до нарізання салату. Ріжемо відварене м’ясо, солоні огірки, перець Цицак (пару штук), додаємо перемішану з зірою моркву. Після цього у миску додаємо суміш базиліка та укропу. Далі йде замаринована червона цибуля і останній інгредієнт – зелений горошок.

Все обережно перемішуємо та заправляємо майонезом. Смак Олів’є з бараниною, довдимо сіллю та перцем.

Оригінальний рецепт Олів’є допускає варіації заправки. Можна трішки змінити заправку, додавши суміш майонезу та сметани 1 до 1.
Перед подачею до столу, викладаємо приготовлений за незвичайним рецептом Олів’є у салатницю та прикрашаємо зернятками гранату.
Суміш східних трав і приправ у поєднанні з бараниною та солоним огірком, ще й привправлені гранатовим присмаком, нададуть вашому незвичайному салату Олів’є нового звучання та створять святковий настрій.